DİKKAT BU YOLLAR KAPALI!

İstanbul’da yarın gerçekleştirilecek 2026 Uluslararası Asya ve Avrupa Triatlon Şampiyonası nedeniyle Beykoz, Üsküdar, Sarıyer ve Beşiktaş’ta bazı yollar araç trafiğine kapatılacak.

Yayın: 15 Ağustos 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 15.08.2026 21:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 3 dk.
Takip EtGoogle News

İstanbul, yarın uluslararası bir spor organizasyonuna ev sahipliği yapacak. 2026 Uluslararası Asya ve Avrupa Triatlon Şampiyonası nedeniyle kentin Avrupa ve Anadolu yakasındaki bazı güzergahlarda geçici trafik düzenlemesine gidilecek. İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından belirlenen tedbirler kapsamında özellikle sahil yolları, TEM bağlantıları ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü çevresinde araç geçişleri sınırlandırılacak. Sürücülerin ulaşım planlarını buna göre yapmaları ve alternatif güzergahları kullanmaları istendi.

BEYKOZ VE ÜSKÜDAR’DA SAHİL YOLLARINA KAPATMA

Trafik düzenlemesi saat 04.45’te başlayacak. Beykoz ve Üsküdar’da Atatürk Caddesi’nin sahil istikametine bağlantı veren yolların tamamında araç geçişi durdurulacak. Cuma Yolu Caddesi ile Körfez Caddesi de organizasyon süresince trafiğe kapalı olacak. Bu bölgelerde seyahat edecek sürücüler için Küçüksu ve Göksu caddeleri ile Mehmet Ali Birand ve Atatürk caddelerinin Kavacık istikameti alternatif güzergah olarak kullanılabilecek.

TEM VE FSM KÖPRÜSÜNDE DÜZENLEME

Şampiyonanın güzergahı nedeniyle TEM Otoyolu’nun güney yönünde de bazı bağlantılar geçici olarak araç trafiğine kapatılacak. Maslak-Sarıyer yan yol ayrımlarından Ankara istikametine transit geçişe izin verilmeyecek. Bunun yanı sıra TEM güney Maslak yan yoldan Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’ne, Levent ile Etiler-Baltalimanı yönlerinden TEM güney istikametine katılım da durdurulacak. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü’nün Ankara yönü ile TEM güneyden Anadolu yakasına ayrılan bağlantılar da trafik tedbirleri kapsamında kullanılmayacak. Yeni Riva Yolu ve Kavacık’tan Atatürk Caddesi’ne ulaşan araçların geçişi de organizasyon boyunca sınırlandırılacak.

Sürücülerin alternatif olarak Büyükdere Caddesi, Kuzey Marmara Otoyolu, D-100 güney üzerinden 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Avrasya Tüneli’nin Ankara istikametini tercih edebileceği bildirildi. Yeni Riva Yolu ve Kavacık yönünden gelen araçlar ise köprü üzerinden TEM güney Ankara istikametine devam edebilecek.

SARIYER VE BEŞİKTAŞ’TA DA KAPATMA VAR

Trafik tedbirleri Sarıyer ve Beşiktaş’ı da kapsayacak. Büyükdere Caddesi’nin Sarıyer yönü ile Zincirlikuyu-Levent istikameti ve Çilekli Tesisleri’nden TEM güney yönüne bağlantı sağlayan trafik akışı organizasyon süresince kapatılacak. Bu bölgelerde sürücüler Büyükdere Caddesi ile Uğur Mumcu Caddesi üzerinden alternatif güzergahlara yönlendirilecek.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.