MHP Maltepe’de kadın dayanışması
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Maltepe İlçe Teşkilatı bünyesinde faaliyet gösteren Kadın Kolları, tanışma ve kaynaşma amacıyla düzenlenen kahvaltı programında bir araya geldi.
MHP Maltepe İlçe Başkanı Aykut Doğan’ın öncülüğünde, Kadın Kolları Başkanı Taliha Taş’ın ev sahipliğinde düzenlenen programda, teşkilat içi birlik ve dayanışma vurgusu ön plana çıktı. Altıntepe’de gerçekleştirilen organizasyona parti yöneticileri ve teşkilat mensupları yoğun ilgi gösterdi. MHP Maltepe İlçe Sekreteri Abdullah Balcı, kadın teşkilatının çalışmalarına dikkat çekerek, kadınların parti çalışmalarındaki özverili katkılarının büyük önem taşıdığını ifade etti. Merkez Disiplin Kurulu (MDK) Üyesi Hatice Akkaya ise Maltepe Kadın Kolları’nı tebrik ederek, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin selamlarını iletti. Akkaya, partinin köklü mücadelesine dikkat çekerek, liderliğin ortaya koyduğu siyasi duruşa güven duyulması gerektiğini vurguladı.
MHP Maltepe İlçe Kadın Kolları Başkanı Taliha Taş da konuşmasında, programın yalnızca bir tanışma buluşması değil, aynı zamanda yeni bir çalışma döneminin başlangıcı olduğunu belirtti. Taş, partinin temel hedefinin Türkiye’nin birlik ve beraberliğine katkı sunmak olduğunu ifade ederek, Maltepe’de kadın kolları olarak aktif ve kararlı bir çalışma yürütüleceğini dile getirdi. İlçe Başkanı Aykut Doğan’ın Maltepe için ortaya koyduğu çalışmalara değinen Taş, teşkilat olarak aynı kararlılıkla sahada olacaklarını belirtti. Birlik ve dayanışmanın önemine vurgu yapan Taş, kadınları parti çalışmalarında aktif rol almaya davet etti.







