SGK personel alacak

Sosyal Güvenlik Kurumu, Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirilmek üzere sözleşmeli bilişim personeli istihdam edecek.

Yayın: 24 Haziran 2026 - Çarşamba - Güncelleme: 24.06.2026 14:56:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
Takip EtGoogle News

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK), Bilgi Teknolojileri Genel Müdürlüğü kadrosunda görevlendirilmek üzere farklı alanlarda toplam 10 sözleşmeli bilişim personeli alımı yapacağını duyurdu. İlana göre kurum, 1 kıdemli veri tabanı yöneticisi, 3 kıdemli yazılım uzmanı, 1 kıdemli sistem uzmanı, 1 kıdemli DevOps uzmanı, 2 yazılım uzmanı ve 2 uzman iş analisti istihdam edecek.

Başvuruda bulunacak adayların ilgili mühendislik bölümlerinden mezun olmaları, pozisyona göre belirlenen mesleki deneyim şartlarını taşımaları ve en az iki güncel programlama dilini bildiklerini belgelemeleri gerekiyor. Başvurular 26 Haziran-12 Temmuz tarihleri arasında e-Devlet üzerinden Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım Platformu aracılığıyla yapılacak. Şahsen veya posta yoluyla gerçekleştirilen başvurular kabul edilmeyecek. Adayların değerlendirilmesinde KPSSP3 puanının yüzde 70’i ile yabancı dil puanının yüzde 30’u dikkate alınacak. Her pozisyon için en yüksek puanı alan adaylardan başlayarak kadro sayısının 10 katı kadar kişi sözlü sınava davet edilecek. Sözlü sınavların 7-11 Eylül tarihleri arasında yapılması planlanırken, sınav yeri ve saat bilgileri SGK’nin resmi internet sitesi ve Kariyer Kapısı üzerinden ilan edilecek. Başarılı adaylar puan sıralamasına göre asil ve yedek listelerde yer alacak.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.