Tiryaki’den Maltepe MTAL’e Ziyaret

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ara tatil kapsamında Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret ederek okulda incelemelerde bulundu.

Eğitim Yayın: 17 Mart 2026 - Salı - Güncelleme: 17.03.2026 17:49:00
Editör -
Okuma Süresi: 52 sn.
Takip EtGoogle News

Maltepe Kaymakamı Bahri Tiryaki, ilçede gerçekleştirdiği okul ziyaretleri kapsamında Maltepe Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’ni ziyaret etti. Ziyarette eğitim faaliyetleri hakkında okul müdürü Selami Çiçek’ten bilgi alan Kaymakam Tiryaki, yapılan çalışmalar hakkında da öğretmenlerden brifing aldı.  Ziyaret sırasında öğrenci Seren Naz İnce, Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla okulun El Sanatları Bölümü öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan hediyeyi Kaymakam Tiryaki’ye takdim etti.

Okulun atölyelerini ve kütüphanesini gezen Kaymakam Tiryaki, öğrencilerle sohbet etti. Kütüphanedeki eserleri tek tek inceleyen Tiryaki, öğrencilerin kitaplara olan ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Okul Müdürü Selami Çiçek, Ramazan Bayramı sonrasında 25 Mart’ta Maltepe Huzurevi’nde düzenlenecek “Ahde Vefa Gençlerle Etkinlik” programına Kaymakam Tiryaki’yi davet etti.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.